Головна > Новини

Новини

Нова лінія ґрунтування коліс методом катафорезу від компанії «Ideal Engineering A/S» почала свою роботу на ВАТ «Кременчуцький колісний завод»!

За рік після прийняття рішення про необхідність впровадження на заводі лінії ґрунтування коліс методом катафорезу новітнє європейське обладнання було закуплено та змонтовано на колісному заводі. Слова про бажання підвищення технологічного рівня підприємства у керівництва ВАТ «Кременчуцький колісний завод» не розійшлися зі справою. Перші партії кременчуцьких коліс вже пройшли через нову «купальню».
Лінія, виробником якої є відома датська компанія «Ideal Engineering A/S», зроблена за останнім словом техніки, компактна та зручна в управлінні. Сучасність, а правильніше буде сказати – автоматизованість лінії ґрунтування коліс методом «катафорезу» , заслуговує на окрему увагу.
Три процеси – три частини лінії – агрегат підготовки поверхні, власне «катафорез» (дві ванни – два конвеєри, що дозволяє ефективно ґрунтувати колеса, до того ж, якщо потрібно, можливе нанесення другого шару – фарбування емаллю) та сушильна камера поєднані у єдине ціле і керуються з одного пульту програмного управління, в одному мозковому центрі – комп’ютерному шкапі, під’єднаному до заводської мережі. На екрані відслідковується весь процес фарбування коліс – від підготовки поверхні до сушіння. При цьому не просто споглядається, а безпосередньо управляється.